Personlig NLP Coaching

Personlig NLP Coaching
For dig der ønsker stærke transformerende værktøjer til at forbedre og arbejde med dine talenter og udfordringer i livet.

Erhvervscoaching

Erhvervscoaching
I erhvervscoaching får du både en faglig og personlig sparring, hvor det typisk handler om at føle sig godt tilpas og få succes på jobbet. Erhvervscoaching er også til virksomheder, der har brug for sparring og udvikling af medarbejdere.

Hypnoseterapi

Hypnoseterapi
Har du brug for at ændre vaner ? Hypnoseterapi har vist sig at være utrolig effektiv til ændring af gamle vaner, fastlåste holdninger samt behandling af uønskede følelser og adfærdsmønstre.

Børn

Børneterapi
Giv dit barn muligheden for at få mere ro, afslappethed, og balance i hverdagen.

Børn & Unge

Børn- & ungeterapi
Mange børn og unge har udfordringer i dag, med deres følelser, selvtillid, og selvværd. Det kan give dem uro i kroppen, søvnløse nætter, udad- eller indad reagerende adfærd, som kan være svært for dem at forholde sig til.

Unge

Ungeterapi
Få hjælp til at forstå, sætte ord og handling på dine udfordringer.

Mindfulness

Mindfulness
Til dig der har brug for indre ro og glæde. Når vi træder ud af vores automatiske tanke- og handlemønstre, kan roen og glæden få mulighed for at udfolde sig. En ro og glæde, som ligger der, et potentiale, som vi har med os fra naturens hånd.

Meditation

Meditation
Kom i kontakt med din krop, bliv afslappet, og find din indre ro. Lad din underbevidsthed flyde med når jeg guider kropsmeditationer og smukke transformerende metaforer. Små hold af max 6 pers, hvor man føler sig godt tilpas.

Kurser

Kurser
Læs mere her om hvad Mindfulness og Meditations kurserne indeholder, og hvad du får ud af dem.

Det siger kunderne om mig


(Stop slideren ved at klikke på teksten)

"Ditte er en virkelig Fantastisk dygtig coach... med yderst stor empati, intuition og indfølingsevne forstår hun at guide og hjælpe , samt få en selv til at finde sin egen vej, når man selv tvivler...(i mit tilfælde i forbindelse med karriereudviklings muligheder og et brancheskift ) Den allerstørste anbefaling af Ditte herfra"

Mettelouise Hansen

"Jeg kontaktede Ditte pga. min meget store sukkertrang. Jeg havde ikke den store forventning, da jeg var skeptisk og ikke rigtig troede på hypnose. Troede jeg "bare" skulle hypnotiseres, men endte med en session der varede 2 timer med snak og hypnose. Jeg fik en masse redskaber og gik derfra nærmest høj og kører nu på min 3. uge uden at have spist nogen former for slik, og jeg har heller ikke lyst til det på trods af, at jeg i mange år har spist slik hver eneste dag. Har snakket så meget om det, at min kone nu også har bestilt tid. Og dette var altså efter kun EN behandling. Det kan klart anbefales. *****"

Michael Friis Baymler

"Ditte Lindqvist gav masser af inspiration til Powerjobsøgerne Sorø. Det var en spændende dag med gode spørgsmål. Ditte Lindqvist er enormt sympatisk og fuld af energi, og gav gode ideer til at se på jobsøgning med nye øjne. Hun indgød mod og lyst til at prøve noget nyt, og vi kan varmt anbefale Ditte Lindqvist."

Powerjobsøgerne i Sorø

"Vi har en datter som har haft det virkeligt svært, hun troede ikke på sig selv, var i total ubalance og da vi syntes at vi havde prøve alt, for at hjælpe hende, valgte vi at vores datter skulle besøge Ditte, da min hustru har haft et positivt forløb hos Ditte, som hjalp hende meget, mente at Ditte var den rigtige beslutning også til vores datter. Vi var overbeviste om at det ville hjælpe hende, da Ditte med sit helt utrolige rolige og positive sind, og sin helt unikke evne til at lytte og forstå børn, med 100% sikkerhed ville kunne hjælpe vores datter. Vi har nu fået en meget mere rolig og afbalanceret pige, der er begyndt og tro mere på sig selv, som har fået en meget positiv indgangsvinkel og tilgang til livet. Ditte møder børnene der hvor de er, og dette har fra dag et været trygt for os som forældre, og ikke mindst for vores datter. Udtagelse fra vores 10 årige datter som går hos Ditte: Ditte har den beroligende stemme, er meget sød at snakke med, hun lytter meget til mig, og hjælper mig med at få mere ro og styrke, til at tro mere på mig selv og at jeg er god nok. Ditte har indtalt en historie som jeg har hørt inden jeg skulle sove, som gør at jeg bliver helt afslappet og har ro til at sove. Historien kan jeg også høre i løbet af dagen, hvis jeg for eksempel haft en øv dag i skolen, så bliver jeg helt rolig og glad, fordi at Ditte har en rigtig rolige og glad stemme. Hun giver rigtige gode redskaber, som jeg bruger hver dag. Vi laver gode øvelser når jeg er hos hende, som gøre at alt det sure der er i min krop kommer ud, så der er plads til alt det nye og gode. Man kan sige ALT til Ditte, og hun hjælper mig altid. Når jeg går derfra, har jeg det rigtig godt, og jeg savner hende meget når jeg ikke har set hende i noget tid. Hun vil altid være en del af mig."

Jesper Bo Seeberg Hendriksen

"Jeg er kommet hos Ditte over to omgange. Først var da jeg gik i 3.g, hvor jeg havde problemer med meget nervøsitet ved mine mundtlige eksaminer - jeg gik hos Ditte 3-4 gange, og det hjalp mig enormt meget, og jeg har i dag ingen problemer med at gå til mundtlige eksaminer. I anden omgang kom jeg til hende i sommers, og har været der hver 3-4 uge indtil min sidste gang her i sidste uge. Jeg var rigtig ked af det, og frustreretda jeg ringede til hende, og jeg fik tid blot få dage efter. Det har været en kæmpe gave jeg har givet mig selv, og jeg ville råde alle der går med noget de har brug for at få ud, til at give det en change. Jeg har fået bearbejdetmig selv, i lige så høj grad som jeg har fået sat ord på alle de tanker der ikke altid er helt vildt lette at sætte ord på til ens familie, som bekymre sig! Nogle gange har man bare brug for at få sat ord på tankerne uden at der er nogle der er den bekymrede mor eller kæreste! Men Ditte er også den den der har hjulpet mig til at få styr på mig selv og mit hoved og stillet de spørgsmål jeg ikke selv vidste jeg havde brug for svar på! Hun har hjulpet mig til at udvikle mig selv, og jeg har så meget ro i kroppen og i mit hoved, som jeg sjældent har haft før! Jeg kan kun anbefale hendes terapi til alle andre, også selvom du sidder derhjemme og tror du sagtens kan klare hele verden, så er det altid rart med lidt hjælp til hvordan planen over erobringen skal foregå ;)"

Emma Winther 

"Nu har jeg kendt Ditte i flere år og dermed haft fornøjelsen af hendes evner. Hun er fremragende til at kommunikere med det enkelte menneske og stille og roligt får du redskaber til at bryde de dårlige vaner, du får værktøjer til at komme videre som menneske. Ikke i hendes billede men en langt bedre version af den du kan blive. Derudover har jeg brugt Ditte som foredragsholder for ledige og også i grupper formår hun med enkle midler at vise hvor lang man kan rykke sig som menneske. Det føles ikke som at bryde grænser eller lignende men det er det der sker."

Erik Jacoby Petersen

"Jeg har gået hos Ditte i et 8 ugers mindfulness forløb, som virkelig har gjort noget fantastisk for mig. Jeg har fra 1. Dag følt mig utrolig tryg hos Ditte, hun har enormt meget empati og er menneske kender til fingrespidserne hvilket er en kæmpe fordel når man selv har svært ved at sætte ord på tanker og følelser. Ditte er utrolig varm, sød og dygtig og har den mest fantastiske rolige stemme, som man lytter til hverdag,når man meditere og det er virkelig så afslappende at det kan være svært og holde sig vågen. Jeg kan på det varmeste anbefale Ditte og jeg vil altid have Ditte i mine tanker, da jeg har fået SÅ mange gode redskaber med i rygsækken som kan bruges resten af livet. Hun fortjener MERE end 5⭐️"

Anne Seeberg Hendriksen

"Ditte, du er et utroligt sødt menneske med en stor indsigt i den menneskelige psyke"

Ilse Svejgaard

"Ditte er en stor gave at have i sit liv ! Hun har en sjælden evne til at tage fat lige der, hvor man har brug for det. Tak for et helt utroligt givende forløb hos dig ! Du har virkelig gjort en stor forskel ! Håber en masse andre vil få glæde af din indsigt !"

Birgit Lyngholm

"Jeg led af en kæmpe eksamensangst, en stor angst for at stille mig op foran en censor, og generelt bare for at stå foran en masse mennesker. Efter at have været hos Ditte i under 2 timer er min eksamensangst totalt forsvundet, jeg havde en for første gang en fed oplevelse til eksamen, hvilket normalt ville have været mit største mareridt. Kom ud med en fin karakter. Førhen ville min eksamensangst have stor indflydelse på karakteren! Men det er slut nu! En kæmpe tak til skønne skønne Ditte <3"

Helene Jul Christensen

"En varm anbefaling af dygtige og søde Ditte, som efter mange års kommerciel erhvervs- og ledelseserfaring, nu har fået mulighed for at følge hjertet og er sprunget ud med egen klinik for personlig udvikling, coaching og mindfulness i Farum. Ditte har udover sine naturlige evner for empati og en rigtig god menneskelig forståelse, suppleret sit dejlige menneskesyn med relevant og spændende teori inden for NLP, coaching og hypnoseterapi. Når man møder Ditte føler man straks at man er i trygge hænder og du vil aldrig blive skuffet. De varmeste anbefalinger herfra"

Nanna Rosenvinge Vibede

"Jeg har gået til meditation hos Ditte i 1-2 år. Ditte har et fantastisk væsen og en kanon stemme, som bare går dybt i en (også selvom man sover). Hver torsdag når meditation er overstået har jeg det bare SÅ godt. Hun kan se mit mood i det øjeblik jeg træder ind af døren, men efter en time i selskab med Ditte er mit sind lettere, selvom jeg må dele hende med de andre 😉 Da jeg blev selvstændig kort efter at jeg var startet hos Ditte og var SÅ stresset, kom jeg til Ditte hver uge, selvom jeg egentlig havde andre ting at bruge tiden på, for det at være i Dittes selskab giver styrke - og mod."

Charlotte Løfberg

"Jeg har lige være til min første session i meditation nogensinde. Det var en virkelig god oplevelse. Ditte er nærværende og fik mig til at føle en stor velvære, mens hun guidede os igennem en masse positive følelser. Jeg slap fortid og fremtid og var bare til stede. Jeg vil klart anbefale Dittes meditationshold, og glæder mig allerede til næs

Kristine Kryger

" Ditte har den skarpeste intuition, som hun bruger indenfor alle sine arbejdsfelter på en empatisk og hjertevarm måde, der gør, at man føler sig helt tryg i Dittes hænder. Jeg kan varmt anbefale Ditte for hendes faglige dygtighed og alsidighed samt hendes personlige integritet, der gør, at hun virkelig er i stand til at hjælpe mennesker i deres personlige udvikling"

Vibecke Hoeg

" Ditte er en fantastisk Coach. Jeg kom med stress, søvnbesvær og 1000 tanker i hovedet. Ditte var hurtig til at få overblik over mit kaos og fik mig til at indse at livet ikke behøvede at gå så stærkt. Ditte fik mig lært at trække vejret, hvilket jeg ikke havde gjort i et lang tid og med ganske små ændringer i min hverdag, fik jeg ro og overblikket tilbage. Jeg er så taknemmelig for at Ditte havde tid til at hjælpe mig igennem denne svære tid og giver hermed Ditte mine varmeste anbefalinger. Du er min stjerne . Kæmpe knus til dig Ditte "

Charlotte Vorre Olsen

" Ditte har været en kæmpe hjælp for mig, da hele verden brød sammen om ørerne på mig. Gået ned med stress og angst, og der stod Ditte. Hun lærte mig at trække vejret, hvad man tror er en selvfølge, men det er det ikke. Hun gav mig værktøjer til at komme igennem en meget svær tid og jeg føler nu at jeg er kommet over på den anden side. I dag hører jeg på Ditte i 20 minutter før jeg går ud af min dør og jeg har aldrig haft det bedre. Jeg er meget glad for at du har taget beslutning om at starte for dig selv, så andre kan få glæde af dig. Ønsker alt det bedste for dig. Knus Lise"

Lise Kaas

" Ditte har en utrolig indlevelsesevne og det er så tydeligt, at hun brænder for det hun laver - hun kan slet ikke lade være. Hun har været en kæmpe hjælp for mig til at lære, at sortere i mine tanker, så jeg bruger min energi bedst. Mine varmeste anbefalinger..."

Rikke Hartmann Pedersen

"Endnu engang tusinde tak for din støtte og support, du er virkelig en skøn og dejlig person. Jeg ønsker dig alt held og lykke fremover. Jeg er rigtig glad for at du har fået mulighed for at hjælpe mig og mine gode kolleger til at få et nyt job. Jeg håber det lykkes for dig - selvfølgelig gør det det, du er jo den bedste. Tusinde tak, du har givet mig et godt skub i den rigtige retning, og har fået mig til at åbne øjnene op for nogle evner jeg har, men ikke har brugt før nu En stor fan og beundrer"

Bob Nicole Madelung

"Føler selv jeg er en god mor.. nærværende osv. Men det du gør for min datter, den kemi mellem jer som du lukker op for.. Det er guld værd. Ung, vildfaren, fustreret. Du er altid klar til at lede hende på rette vej."

Lene Rothberg

" Ikke noget hokus-pokus, ualmindelig tillidsskabende og har været stor hjælp efter et par livsfarlige operationer. Hvis du føler at verden er ved at lukke dig ude så kan Ditte i høj grad anbefales !"

Søren Knap

"Ingen tvivl om at Ditte er den bedste ! Hvis det ikke var for hende, ville jeg ikke stå her med oprejst ryg! Hun har hjulpet mig med alt fra eksamensangst til personlige nedture".

Helene Christensen 

"Kan kun anbefale Ditte på det varmeste. Hun hjalp mig med at forstå, min angst mod katte. Dette har hjulpet mig utroligt meget i min hverdag. Hun har hjulpet mig med at forstå, hvor det kom fra og hvordan jeg kan tackle det"

Anne-Mette Lind