Jeg tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens forholdsregler og anbefalinger vedrørende råd om god hygiejne og rengøring på arbejdspladsen.

Skab det liv du ønsker

Se præsentation af Ditte

Se testimonial

Personlig NLP Coaching

Personlig NLP Coaching
For dig der ønsker stærke transformerende værktøjer til at forbedre og arbejde med dine talenter og udfordringer i livet.

Erhvervscoaching

Erhvervscoaching
I erhvervscoaching får du både en faglig og personlig sparring, hvor det typisk handler om at føle sig godt tilpas og få succes på jobbet. Erhvervscoaching er også til virksomheder, der har brug for sparring og udvikling af medarbejdere.

Hypnoseterapi

Hypnoseterapi
Har du brug for at ændre vaner ? Hypnoseterapi har vist sig at være utrolig effektiv til ændring af gamle vaner, fastlåste holdninger samt behandling af uønskede følelser og adfærdsmønstre.

Børn

Børneterapi
Giv dit barn muligheden for at få mere ro, afslappethed, og balance i hverdagen.

Børn & Unge

Børn- & ungeterapi
Mange børn og unge har udfordringer i dag, med deres følelser, selvtillid, og selvværd. Det kan give dem uro i kroppen, søvnløse nætter, udad- eller indad reagerende adfærd, som kan være svært for dem at forholde sig til.

Unge

Ungeterapi
Få hjælp til at forstå, sætte ord og handling på dine udfordringer.

Mindfulness

Mindfulness
Til dig der har brug for indre ro og glæde. Når vi træder ud af vores automatiske tanke- og handlemønstre, kan roen og glæden få mulighed for at udfolde sig. En ro og glæde, som ligger der, et potentiale, som vi har med os fra naturens hånd.

Meditation

Meditation
Kom i kontakt med din krop, bliv afslappet, og find din indre ro. Lad din underbevidsthed flyde med når jeg guider kropsmeditationer og smukke transformerende metaforer. Små hold af max 6 pers, hvor man føler sig godt tilpas.

Kurser

Kurser
Læs mere her om hvad Mindfulness og Meditations kurserne indeholder, og hvad du får ud af dem.

Det siger kunderne om mig


(Stop slideren ved at klikke på teksten)

"Ditte er en yderst kompetent coach og terapeut. Empatisk, nærværende og med stor respekt for det menneske, hun hjælper. Ditte tager dig forsigtigt om hjertet og guider i den retning, der er rigtig for lige netop dig, der er under hendes kyndige vejledning. Med en kæmpe værktøjskasse til rådighed kan hun altid finde netop det, der sætter skub i processen og fører til ny egen-indsigt. På sin kærlige og varme måde har Ditte understøttet mig i at genfinde troen på min intuition. Jeg er evigt taknemmelig og kan på det varmeste anbefale Ditte. TAK for dig søde Ditte, og for alt det du giver verden ved din måde at være på."

Bettina Thoby

"Jeg har været til både individuel coaching og deltaget i en workshop og i flere gruppeforløb hos Ditte. Jeg kan uden at blinke med øjnene sige, at Ditte er det menneske, der har hjulpet mig bedst og mest. Hun er varm, skarp og indsigtsfuld og så giver hun mig det, jeg har behov for at høre for at komme videre. Og hun gør det på en favnende og kærlig måde - altid med et touch af humor og et varmt glimt i øjet. Mine allervarmeste anbefalinger til Ditte.             5 stjerner mindst."

Mette Weinreich

"Ditte er blevet min klippe i forhold til et stærkere mindset, en mere positiv tilgang til udfordringer eksempelvis og har hjulpet mig med at finde det rette fokus på alt hvad livet byder på af udfordringer. Herudover kan hendes meditationer varmt anbefales da det bringer en ro i en hektisk hverdag hvor der nemt går hamsterhjul i den?Hun er en lykkepille i menneskeform??

Susan Rud

"Skal I have hjælp til at få sat ord eller handling på problemer, er Ditte den bedste? Hun har en naturlig aura omkring sig, som skaber tryghed og åbenhed. Hos Ditte er der varme og hjerterum☺️ Hun har en evne til at få mig til at slappe af og åbne op, som ingen anden☺️ Ditte får min varmeste anbefaling❤️"

Lars Strøm Sørensen

"Ditte har en evne til at nå ind til kernen og er ufatteligt klart seende, omsorgsfuld og du kommer altid videre i den rigtige retning for dig. Har en særlig evne med børn og unge. Min varmeste anbefaling"

Bente Knap

"Mine forældre gav mig et gavekort til Ditte Lindqvist ift. personlig udvikling.. Jeg var lidt skeptisk og vidste ikke, hvordan jeg skulle forholde mig.. men jeg var selv indstillet på, at jeg ville dyrke ind i mig selv for at forbedre mig på det personlige og professionelle plan, for at blive en bedre version af mig selv.. Så det var en meget passende gave jeg fik af mine forældre.. Jeg fik bestilt en tid hos Ditte og var indstillet på, at jeg til et vis punkt skulle udstille mig selv i en grad som ikke er passende for mig.. at jeg var nødt til at spille åbne kort, for at finde ud af, hvem jeg er og hvorfor jeg gør, som jeg gør.. Ditte er så afslappende og rolig, at det var nemt for mig og åbne op og være ærlig om mange ting.. Det har i den grad været en emotionel oplevelse, fordi, Ditte formåede og åbne op for mig og tænde tude kanalen..! at få afløb for mange frustrationer, mange års usikkerhed & min egen selvopfattelse.. Ditte har givet mig en del værktøjer, som bliver brugbare for min fremtid.. Jeg vil, med andre ord, være mine forældre og Ditte evig taknemmelig..! Jeg kan derfor varmt anbefale Ditte Lindqvist til personlig udvikling.. fordi hun er dygtig og hun har ramt lige præcis hvor hun skulle og hun har også udfordret mig, på den gode måde.. Tusind tak for alt, Ditte" 

Manu Singh Parwana

"Kun positive ord her fra til Ditte! ❤️ Fra når man træder ind i lokalet til man går der fra igen, føler man at bliver lyttet til og der bliver vist interesse. Man kan mærke hvor meget hun brænder for at hjælpe andre og hun kan virkelig sit arbejde. Jeg har kun positive ord til Ditte. Hvis man går og fumler med små som store problemer, og man overvejer en tur forbi Ditte så vil jeg bare anbefale at booke en tid hurtigst muligt, for hun kan virkelig noget helt særligt!
Ikke nok med at hun har ændret mit syn på den problematik jeg kom med, har hun også fundet sider frem om mig selv som jeg ikke kendte til"

Julie Overgaard

"Jeg har haft glæden af et blive coachet af Ditte Lindqvist, og kan på det varmeste anbefale hende. Hun er noget helt særligt. Hun formår at gribe fat i den lille gnist, som du i dine bestræbelser for at gøre det rigtige undertrykker. Den lille indre stemme som du med dine tanker, sabotere i dine forsøg på at nå frem til det mål, du tror du skal fordi du kan! Det mål som inderst inde ikke længere er det bedste for dig. Hun hiver fat i gnisten, lytter til den, spørger den, og guider dig på alle mulige måder, får dig til at lytte til dit inderste kald. Det virker ikke som om Ditte har en fast skabelon, hun benytter, men hun jonglerer mellem alle mulige teknikker og metoder, så du mærker, at hun er yderst nærværende og hun bliver ved, til du er det sted, lige der, hvor du skal vælge en ny vej. Der hvor du bliver bevidst om, at du har et valg. Har du brug for en coach, der benytter en holistisk tilgang, så vil jeg af hele mit hjerte anbefale dig at kontakte Ditte Lindqvist"

Hanne Mortensen

"Ditte har en fantastisk evne til læse det menneske, hun sidder overfor. Med Dittes indlevelsesevne, varme og oprigtige interesse, formår Ditte at hjælpe, udvikle og give konkrete værktøjer - også med hjem. Kan varmt anbefale Ditte"

Dorthe Jensen

"Fra kaos til livsglæde / lykke. Hvis man kunne give stjerner fra 1-10, vil jeg med glæde give +10. Kan på det varmeste anbefale Ditte. Hun er et fantastisk, dygtigt, dejligt, og utroligt sødt menneske, og hun kan bare noget helt specielt. Man kan mærke bedring allerede efter 1 gang. Jeg havde prøvet så meget andet, så jeg troede ikke at Ditte kunne hjælpe. Der tog jeg heldigvis fejl.  Jeg kom med balance problemer, stress, var meget nedtrykt og med en grim panikangst. Ditte har vendt op og ned på mit liv efter få behandlinger og der er sket så meget godt, takket være de værktøjer hun gav mig, og det er jeg dybt taknemmelig for. Ditte fik mig til at fokusere på de vigtigste ting. Det har været en fantastisk oplevelse, og helt utroligt, at hun kunne få mig på benene så hurtigt. Nu har jeg ro i sjæl og krop og i harmoni, og er blevet rykket helt vildt som person. Tusinde tak søde Ditte"

Maj-Britt Nielsen

"Dittes evne til stille skarpt, møde en der hvor man er og hjælpe til at komme godt videre er eminent. Hun er altid meget nærværende, favnende og formår at ramme præcist ind i det der er behov for. Hos Ditte kommer jeg dybt og bredt rundt på én gang, og jeg går altid mere afklaret fra en session."

Pernille Simmelsgaard

"Ditte Lindqvist, et sikkert valg, når livet driller og du har brug for fornyet selvindsigt og brugbare værktøjer til at komme videre eller ændre kurs. Ditte har evnen til, at skabe overblik og klarhed. Hun er troværdig, tillidsvækkende og seriøs. Også børn og unge vil føle sig set og helt trygge hos Ditte, som på blot få sessioner kan skabe synlige resultater i form af øget selvtillid og fornyet mod til at møde dagligdagens udfordringer i skole såvel som fritid. Jeg kan på det varmeste anbefale Ditte Linqvist, når livet driller."

Maj Ritzau

"Ditte er superdygtig og har en utrolig god fornemmelse af det menneske hun sidder overfor. Kan varmt anbefales."

Liselotte Nielsen

"Jeg kan meget varmt anbefale Ditte Lindqvist. Hun er super dygtig. Et meget varmt og dejligt menneske samt en stor menneskekender. Hun er dygtig til at guide en og fokusere på de vigtige ting, hjælpe med at skabe forandring og ro i sjælen. Ditte Lindqvist kan klart anbefales?"

Tine Jensen

"Hej Ditte  Så er jeg student med 12 i huen, det er helt fantastisk og eksamen gik super godt.  Jeg vil bare sige tusinde tak for din hjælp i forløbet, bare det at jeg har vidst du var bare en SMS væk har været en tryghed i sig selv. Håber du nyder sommeren, mange tak for hjælpen, vi ses vel omkring❤️"

Cecilie

" Ditte har den skarpeste intuition, som hun bruger indenfor alle sine arbejdsfelter på en empatisk og hjertevarm måde, der gør, at man føler sig helt tryg i Dittes hænder. Jeg kan varmt anbefale Ditte for hendes faglige dygtighed og alsidighed samt hendes personlige integritet, der gør, at hun virkelig er i stand til at hjælpe mennesker i deres personlige udvikling"

Vibeke Anderson

"Kære Ditte, Jeg har ingen spørgsmål eller ønsker i denne omgang - jeg vil bare sige tusind tak for alt igen igen. Du har simpelthen gjort så meget for mig. Så, bare et stort skud kærlighed og taknemmelighed fra mig til dig idag. Du er en skytsengel og en exceptionel mentor <3  Kærlig hilsen, Niklas"

Niklas

"Ditte har i den grad, på meget kort tid, hjulpet min datter til at være tryg op til studentereksamen"

Stine Louise Dahlfelt

"Hos Ditte er du i centrum og man føler sig tryg. Hun er super dygtig til det hun laver. Jeg kan varmt anbefale at bruge hende til det, hun er SÅ god til"

Bolette Graven

"Vores søn havde angst i mindre grad, og generelt bange for alt.
Vi fløj til Italien for nogle år siden, hvor det var MEGET tæt på at han stod i flydøren og ikke ville med.
Han var totalt panisk, og græd hele vejen, og var meget bange. Så han skulle ALDRIG op og flyve igen.
Vores næste familieferie skulle dog gå til Tyrkiet.
Så snart vi havde bestilt ferien, bestilte vi tid hos Ditte, hvor vores søn var 3 gange.
Rejsen forløb fint. Vores søn var helt rolig, og ingen paniske anfald. Han var nervøs, men havde det fint.
Kan klart anbefale Ditte, hun gjorde virkelig en forskel.
Vores søn har siden været i England, med sin far, på fodboldtur,
hvor der heller ikke var nogen problemer med flyveturen.….
Så Ditte får mine bedste anbefalinger"

Susanne Bonde

"Vi ville gerne give vores medlemmer og andre deltagere, en god oplevelse. Hvis du er ramt af en kronisk sygdom, findes der gode råd som kan hjælpe dig til at komme videre i livet, og blive en mere glad person med et positivt livssyn. Ditte fortalte på en opmuntrende, engageret og positiv måde om, hvordan man bliver bevidst om sine tanker og følelser, både de bevidste og de ubevidste, og om hvordan man kan fokusere mere på glade oplevelser. Foredraget gav, med sit konstruktive indhold og den optimistiske stemning, de mange deltagere nogle positive råd og værktøjer med hjem. "

Lungeforeningen, Hjerteforeningen og Diabetes Lokalforeningen i Rødovre

"Tak for foredraget Ditte. Du havde gode powerpoint, der var meget sigende og dine kommentarer var super gode, så vi forstod det endnu mere. Du fik illustreret, at positive tanker gør stærk, og negative tanker gør svag. At det underbevidste er med til at styre vores egen model af verden, og at vi selv kan være med til at ændre vores adfærd. Du var god til at følge op på løse ender så alt blev samlet op".

Powerjobsøgerne i Rødovre

"Jeg kan varmt anbefale Ditte til alle de slags dilemmaer man end skulle have. Jeg havde det ikke godt, indtil jeg kom hen til Ditte. Hun hjalp mig op, og fik mig til at tro på mig selv. Jeg står nu med en lejlighed, et arbejde og ikke mindst er jeg startet på min drømme uddannelse. Alt dette kunne ikke være sket uden Dittes hjælp, og det vil jeg altid være hende taknemmelig for. Tusind tak til Ditte, og al hendes hjælp."

Emma B. Stage

"Ditte er en virkelig Fantastisk dygtig coach... med yderst stor empati, intuition og indfølingsevne forstår hun at guide og hjælpe , samt få en selv til at finde sin egen vej, når man selv tvivler...(i mit tilfælde i forbindelse med karriereudviklings muligheder og et brancheskift ) Den allerstørste anbefaling af Ditte herfra"

Mettelouise Hansen

"Jeg kontaktede Ditte pga. min meget store sukkertrang. Jeg havde ikke den store forventning, da jeg var skeptisk og ikke rigtig troede på hypnose. Troede jeg "bare" skulle hypnotiseres, men endte med en session der varede 2 timer med snak og hypnose. Jeg fik en masse redskaber og gik derfra nærmest høj og kører nu på min 3. uge uden at have spist nogen former for slik, og jeg har heller ikke lyst til det på trods af, at jeg i mange år har spist slik hver eneste dag. Har snakket så meget om det, at min kone nu også har bestilt tid. Og dette var altså efter kun EN behandling. Det kan klart anbefales. *****"

Michael Friis Baymler

"Ditte Lindqvist gav masser af inspiration til Powerjobsøgerne Sorø. Det var en spændende dag med gode spørgsmål. Ditte Lindqvist er enormt sympatisk og fuld af energi, og gav gode ideer til at se på jobsøgning med nye øjne. Hun indgød mod og lyst til at prøve noget nyt, og vi kan varmt anbefale Ditte Lindqvist."

Powerjobsøgerne i Sorø

"Vi har en datter som har haft det virkeligt svært, hun troede ikke på sig selv, var i total ubalance og da vi syntes at vi havde prøve alt, for at hjælpe hende, valgte vi at vores datter skulle besøge Ditte, da min hustru har haft et positivt forløb hos Ditte, som hjalp hende meget, mente at Ditte var den rigtige beslutning også til vores datter. Vi var overbeviste om at det ville hjælpe hende, da Ditte med sit helt utrolige rolige og positive sind, og sin helt unikke evne til at lytte og forstå børn, med 100% sikkerhed ville kunne hjælpe vores datter. Vi har nu fået en meget mere rolig og afbalanceret pige, der er begyndt og tro mere på sig selv, som har fået en meget positiv indgangsvinkel og tilgang til livet. Ditte møder børnene der hvor de er, og dette har fra dag et været trygt for os som forældre, og ikke mindst for vores datter. Udtagelse fra vores 10 årige datter som går hos Ditte: Ditte har den beroligende stemme, er meget sød at snakke med, hun lytter meget til mig, og hjælper mig med at få mere ro og styrke, til at tro mere på mig selv og at jeg er god nok. Ditte har indtalt en historie som jeg har hørt inden jeg skulle sove, som gør at jeg bliver helt afslappet og har ro til at sove. Historien kan jeg også høre i løbet af dagen, hvis jeg for eksempel haft en øv dag i skolen, så bliver jeg helt rolig og glad, fordi at Ditte har en rigtig rolige og glad stemme. Hun giver rigtige gode redskaber, som jeg bruger hver dag. Vi laver gode øvelser når jeg er hos hende, som gøre at alt det sure der er i min krop kommer ud, så der er plads til alt det nye og gode. Man kan sige ALT til Ditte, og hun hjælper mig altid. Når jeg går derfra, har jeg det rigtig godt, og jeg savner hende meget når jeg ikke har set hende i noget tid. Hun vil altid være en del af mig."

Jesper Bo Seeberg Hendriksen

"Jeg er kommet hos Ditte over to omgange. Først var da jeg gik i 3.g, hvor jeg havde problemer med meget nervøsitet ved mine mundtlige eksaminer - jeg gik hos Ditte 3-4 gange, og det hjalp mig enormt meget, og jeg har i dag ingen problemer med at gå til mundtlige eksaminer. I anden omgang kom jeg til hende i sommers, og har været der hver 3-4 uge indtil min sidste gang her i sidste uge. Jeg var rigtig ked af det, og frustreret da jeg ringede til hende, og jeg fik tid blot få dage efter. Det har været en kæmpe gave jeg har givet mig selv, og jeg ville råde alle der går med noget de har brug for at få ud, til at give det en chance. Jeg har fået bearbejdet mig selv, i lige så høj grad som jeg har fået sat ord på alle de tanker der ikke altid er helt vildt lette at sætte ord på til ens familie, som bekymrer sig! Nogle gange har man bare brug for at få sat ord på tankerne uden at der er nogle der er den bekymrede mor eller kæreste! Men Ditte er også den den der har hjulpet mig til at få styr på mig selv og mit hoved og stillet de spørgsmål jeg ikke selv vidste jeg havde brug for svar på! Hun har hjulpet mig til at udvikle mig selv, og jeg har så meget ro i kroppen og i mit hoved, som jeg sjældent har haft før! Jeg kan kun anbefale hendes terapi til alle andre, også selvom du sidder derhjemme og tror du sagtens kan klare hele verden, så er det altid rart med lidt hjælp til hvordan planen over erobringen skal foregå ;)"

Emma Winther 

"Nu har jeg kendt Ditte i flere år og dermed haft fornøjelsen af hendes evner. Hun er fremragende til at kommunikere med det enkelte menneske og stille og roligt får du redskaber til at bryde de dårlige vaner, du får værktøjer til at komme videre som menneske. Ikke i hendes billede men en langt bedre version af den du kan blive. Derudover har jeg brugt Ditte som foredragsholder for ledige og også i grupper formår hun med enkle midler at vise hvor lang man kan rykke sig som menneske. Det føles ikke som at bryde grænser eller lignende men det er det der sker."

Erik Jacoby Petersen

"Jeg har gået hos Ditte i et 8 ugers mindfulness forløb, som virkelig har gjort noget fantastisk for mig. Jeg har fra 1. Dag følt mig utrolig tryg hos Ditte, hun har enormt meget empati og er menneske kender til fingrespidserne hvilket er en kæmpe fordel når man selv har svært ved at sætte ord på tanker og følelser. Ditte er utrolig varm, sød og dygtig og har den mest fantastiske rolige stemme, som man lytter til hverdag,når man meditere og det er virkelig så afslappende at det kan være svært og holde sig vågen. Jeg kan på det varmeste anbefale Ditte og jeg vil altid have Ditte i mine tanker, da jeg har fået SÅ mange gode redskaber med i rygsækken som kan bruges resten af livet. Hun fortjener MERE end 5⭐️"

Anne Seeberg Hendriksen

"Ditte, du er et utroligt sødt menneske med en stor indsigt i den menneskelige psyke"

Ilse Svejgaard

"Ditte er en stor gave at have i sit liv ! Hun har en sjælden evne til at tage fat lige der, hvor man har brug for det. Tak for et helt utroligt givende forløb hos dig ! Du har virkelig gjort en stor forskel ! Håber en masse andre vil få glæde af din indsigt !"

Birgit Lyngholm

"Jeg led af en kæmpe eksamensangst, en stor angst for at stille mig op foran en censor, og generelt bare for at stå foran en masse mennesker. Efter at have været hos Ditte i under 2 timer er min eksamensangst totalt forsvundet, jeg havde en for første gang en fed oplevelse til eksamen, hvilket normalt ville have været mit største mareridt. Kom ud med en fin karakter. Førhen ville min eksamensangst have stor indflydelse på karakteren! Men det er slut nu! En kæmpe tak til skønne skønne Ditte <3"

Helene Jul Christensen

"En varm anbefaling af dygtige og søde Ditte, som efter mange års kommerciel erhvervs- og ledelseserfaring, nu har fået mulighed for at følge hjertet og er sprunget ud med egen klinik for personlig udvikling, coaching og mindfulness i Farum. Ditte har udover sine naturlige evner for empati og en rigtig god menneskelig forståelse, suppleret sit dejlige menneskesyn med relevant og spændende teori inden for NLP, coaching og hypnoseterapi. Når man møder Ditte føler man straks at man er i trygge hænder og du vil aldrig blive skuffet. De varmeste anbefalinger herfra"

Nanna Rosenvinge Vibede

"Jeg har gået til meditation hos Ditte i 1-2 år. Ditte har et fantastisk væsen og en kanon stemme, som bare går dybt i en (også selvom man sover). Hver torsdag når meditation er overstået har jeg det bare SÅ godt. Hun kan se mit mood i det øjeblik jeg træder ind af døren, men efter en time i selskab med Ditte er mit sind lettere, selvom jeg må dele hende med de andre 😉 Da jeg blev selvstændig kort efter at jeg var startet hos Ditte og var SÅ stresset, kom jeg til Ditte hver uge, selvom jeg egentlig havde andre ting at bruge tiden på, for det at være i Dittes selskab giver styrke - og mod."

Charlotte Løfberg

"Jeg har lige være til min første session i meditation nogensinde. Det var en virkelig god oplevelse. Ditte er nærværende og fik mig til at føle en stor velvære, mens hun guidede os igennem en masse positive følelser. Jeg slap fortid og fremtid og var bare til stede. Jeg vil klart anbefale Dittes meditationshold, og glæder mig allerede til næste gang"

Kristine Kryger

" Ditte er en fantastisk Coach. Jeg kom med stress, søvnbesvær og 1000 tanker i hovedet. Ditte var hurtig til at få overblik over mit kaos og fik mig til at indse at livet ikke behøvede at gå så stærkt. Ditte fik mig lært at trække vejret, hvilket jeg ikke havde gjort i et lang tid og med ganske små ændringer i min hverdag, fik jeg ro og overblikket tilbage. Jeg er så taknemmelig for at Ditte havde tid til at hjælpe mig igennem denne svære tid og giver hermed Ditte mine varmeste anbefalinger. Du er min stjerne . Kæmpe knus til dig Ditte "

Charlotte Vorre Olsen

" Ditte har været en kæmpe hjælp for mig, da hele verden brød sammen om ørerne på mig. Gået ned med stress og angst, og der stod Ditte. Hun lærte mig at trække vejret, hvad man tror er en selvfølge, men det er det ikke. Hun gav mig værktøjer til at komme igennem en meget svær tid og jeg føler nu at jeg er kommet over på den anden side. I dag hører jeg på Ditte i 20 minutter før jeg går ud af min dør og jeg har aldrig haft det bedre. Jeg er meget glad for at du har taget beslutning om at starte for dig selv, så andre kan få glæde af dig. Ønsker alt det bedste for dig. Knus Lise"

Lise Kaas

" Ditte har en utrolig indlevelsesevne og det er så tydeligt, at hun brænder for det hun laver - hun kan slet ikke lade være. Hun har været en kæmpe hjælp for mig til at lære, at sortere i mine tanker, så jeg bruger min energi bedst. Mine varmeste anbefalinger..."

Rikke Hartmann Pedersen

"Endnu engang tusinde tak for din støtte og support, du er virkelig en skøn og dejlig person. Jeg ønsker dig alt held og lykke fremover. Jeg er rigtig glad for at du har fået mulighed for at hjælpe mig og mine gode kolleger til at få et nyt job. Jeg håber det lykkes for dig - selvfølgelig gør det det, du er jo den bedste. Tusinde tak, du har givet mig et godt skub i den rigtige retning, og har fået mig til at åbne øjnene op for nogle evner jeg har, men ikke har brugt før nu. En stor fan og beundrer"

Bob Nicole Madelung

"Føler selv jeg er en god mor.. nærværende osv. Men det du gør for min datter, den kemi mellem jer som du lukker op for.. Det er guld værd. Ung, vildfaren, fustreret. Du er altid klar til at lede hende på rette vej."

Lene Rothberg

" Ikke noget hokus-pokus, ualmindelig tillidsskabende og har været stor hjælp efter et par livsfarlige operationer. Hvis du føler at verden er ved at lukke dig ude så kan Ditte i høj grad anbefales !"

Søren Knap

"Ingen tvivl om at Ditte er den bedste ! Hvis det ikke var for hende, ville jeg ikke stå her med oprejst ryg! Hun har hjulpet mig med alt fra eksamensangst til personlige nedture".

Helene Christensen 

"Kan kun anbefale Ditte på det varmeste. Hun hjalp mig med at forstå, min angst mod katte. Dette har hjulpet mig utroligt meget i min hverdag. Hun har hjulpet mig med at forstå, hvor det kom fra og hvordan jeg kan tackle det"

Anne-Mette Lind