Børneterapi


Hvor går man hen og får hjælp til sit barn, hvis det er uroligt, har søvnproblemer, ondt i maven, i kroppen, kravler på væggene, er udad- eller måske indad reagerende, har problemer med samværet og de andre børn i skolen, eller … eller … eller… ja, listen er lang af mulige udfordringer.

Mange børn har fået stillet forskellige diagnoser, men der er også mange børn der ikke har diagnoser, og som har følelserne ’helt ude på tøjet’.  En følsomhed, som kan være særligt sensitiv.

Børn har brug for at forstå denne følsomhed, f.eks ved at lære om sine styrkesider, indlevelsesevne og indre rige liv. Tal med dit barn om dets sensitivitet. Brug ord barnet kan forstå og anerkend dit barns følsomhed. Skab åndehuller med tid til ro i en travl hverdag. Lyt til dit barn med rummelighed og kærlighed de kan mærke.

Hvordan foregår session?


Før jeg møder dit barn, har vi talt sammen i telefonen, omkring de udfordringer du mener dit barn har, således at du føler dig tryg inden vi mødes. Alt afhængig af hvor gammelt, selvstændigt, og kommunikerende dit barn er, er du med inde i første del af sessionen. Herefter, taler jeg med dit barn alene. Typisk, er børn meget kommunikerende overfor mig, og føler sig ret hurtigt tillidsfulde og i trygge rammer. Jeg behandler børn med stort respekt, og på en meget empatisk og indlevende måde. Jeg anvender min erfaring fra livet med mine egne børn, min egen sensitivitet samt mit længerevarende terapeutisk arbejde med mennesker samt afslappende meditative tilstande, til at danne grundlag for hvilke værktøjer der skal til for at hjælpe og udvikle dit barn.

Ungeterapi


Hvordan ser din verden ud som ung ? er der en masse du syntes du skal leve op til, i skolen, studiet, sammen med vennerne, overfor dig selv ? Måske du presser dig selv for hårdt, egentlig uden helt at være bevidst om det. Alle de andre omkring dig kan godt se det, og minder dig om det, men du knokler videre, løber stærkere, og overhører signaler som uro i kroppen, ondt i maven, træthed, hjertebanken, tristhed, vrede, eller måske tilbagetrækning fra venner og familie. Det er ikke en ualmindelig tilstand, men faktisk en tilstand som jeg oplever mange unge går rundt i og med. Der er hjælp at hente, men det er dit valg, om du vil ændre din tilstand.

Hvordan foregår session?


En session hos mig foregår på den måde, at vi taler sammen om lige præcis det, der foregår i dig, lige nu og her, dine tanker og følelser omkring dine udfordringer, og hvad du har brug for, for at komme videre med dit liv. Måske har du brug for hjælp til at sætte ord på de følelser og tanker du går og pusler med, således at de kan komme på plads i dig, og du kan få mere ro og glæde ind i din hverdag. Mange af de unge som jeg møder, føler sig presset i forhold til hverdagen, skolen, jobbet, vennerne og familien. De føler sig presset af egne tanker og følelser, og den uro det giver i kroppen. Det er af stor betydning, at forstå hvorfor vores adfærd og mønstrer er som de er. Det kan jeg hjælpe dig med.

Kundeudtalelse


Jesper Bo Seeberg Hendriksen

“Vi har en datter som har haft det virkeligt svært, hun troede ikke på sig selv, var i total ubalance og da vi syntes at vi havde prøve alt, for at hjælpe hende, valgte vi at vores datter skulle besøge Ditte, da min hustru har haft et positivt forløb hos Ditte, som hjalp hende meget, mente at Ditte var den rigtige beslutning også til vores datter.
Vi var overbeviste om at det ville hjælpe hende, da Ditte med sit helt utrolige rolige og positive sind, og sin helt unikke evne til at lytte og forstå børn, med 100% sikkerhed ville kunne hjælpe vores datter.
Vi har nu fået en meget mere rolig og afbalanceret pige, der er begyndt og tro mere på sig selv, som har fået en meget positiv indgangsvinkel og tilgang til livet.
Ditte møder børnene der hvor de er, og dette har fra dag et været trygt for os som forældre, og ikke mindst for vores datter.
Udtalelse fra vores 10 årige datter som går hos Ditte:
Ditte har den beroligende stemme, er meget sød at snakke med, hun lytter meget til mig, og hjælper mig med at få mere ro og styrke, til at tro mere på mig selv og at jeg er god nok.
Ditte har indtalt en historie som jeg har hørt inden jeg skulle sove, som gør at jeg bliver helt afslappet og har ro til at sove. Historien kan jeg også høre i løbet af dagen, hvis jeg for eksempel haft en øv dag i skolen, så bliver jeg helt rolig og glad, fordi at Ditte har en rigtig rolige og glad stemme. Hun giver rigtige gode redskaber, som jeg bruger hver dag. Vi laver gode øvelser når jeg er hos hende, som gør at alt det sure der er i min krop kommer ud, så der er plads til alt det nye og gode.
Man kan sige ALT til Ditte, og hun hjælper mig altid.
Når jeg går derfra, har jeg det rigtig godt, og jeg savner hende meget når jeg ikke har set hende i noget tid.
Hun vil altid være en del af mig.”